tiistai 7. heinäkuuta 2015

Kevään lopettajaiset

Kevään lopettajaisia juhlimme 3.5.2015 Marjoriitan luona. Hän vastasi syömisistä ja namujen etsinnästä. Minä vastasin rasteista ja askartelusta. Tätä saimme aikaan:

Lapset laitettiin rasteille vuorotellen yksistään. Lapset saivat paperin, johon piti kirjoittaa mikä rasti on kysessä. Jokaisessa rastissa oli myös jotakin ,mikä piti ottaa mukaan.




1. Rasti
Samuel kuulee




2. Rasti

Daavid


3. Rasti

Daavid ja Goljat



4. Rasti

Esteri


5.Rasti

Hyvä Paimen



6. Rasti

Jeesuksen sovitustyö


7. Rasti

Tavarat jotka otettiin mukaan, niistä askarrellaan. Askarteluna oli riippuva koriste, jossa keskellä Jeesus ja lampaat sekä Esteri aiheeseen liittyvä, kimaltava sormus.


Tämä kaiken jälkeen siirryimme vapaaseen ohjelmaan, eli syömiseen, ilmapallojen poksautus kisaan, aasin häntään ja karkin etsintään. Kaikki saivat palkinnon.





Mark 10: 13

Jeesuksen luo tuotiin lapsia, jotta hän koskisi heihin. Opetuslapset moittivat tuojia, mutta sen huomatessaan Jeesus närkästyi ja sanoi heille: "Sallikaa lasten tulla minun luokseni, älkää estäkö heitä. Heidän kaltaistensa on Jumalan valtakunta.Totisesti: joka ei ota Jumalan valtakuntaa vastaan niin kuin lapsi, hän ei sinne pääse."Hän otti lapset syliinsä, pani kätensä heidän päälleen ja siunasi heitä